Type 4

Type 4

Ruim en comfortabel leven in het grootste appartement van het Pakhuus

specificaties

Woonoppervlakte
116 m²
Buitenruimte
26 m²
Ligging buitenruimte
NO en ZW
Slaapkamers
2
Type 4
Type 4

In dit appartement is gebruik gemaakt van een contrasterende gele steen, fraai metselwerk met horizontale witte belijning en al met al een nog luxere uitstraling. Dit is het grootste appartement van het Pakhuus, verdeeld over 2 verdiepingen, inclusief een balkon én een dakterras. 

Vanuit jouw ruime hal stap je de woonkeuken in. Hier baad je, dankzij de ramen aan drie kanten, in het licht. Waar je ook veel van hebt, is ruimte. De bijna 45 m2 geeft je ruimte voor precies de keuken die jij wilt, een flinke eettafel en een gezellige zithoek. Dit wordt afgemaakt met een balkon, dat je door de openslaande deuren bereikt. 

Met de trap kom je vanuit jouw woonkeuken op de slaapverdieping. Hier vind je pas echt hoe ruim het appartement is. Je hebt hier twee slaapkamers en je eigen dakterras. Een van de slaapkamers geeft zicht op het Havenplein en de andere slaapkamer kijkt in de richting van de Schorren van Sint-Annaland. Beide slaapkamers hebben een dakkapel, gericht op het zuiden. Om 12:00 uur schijnt hier de zon: een heerlijke plek voor een lekkere lunch. Midden tussen de twee slaapkamers vind je de badkamer, die je natuurlijk geheel naar eigen smaak inricht. 

Vanaf slaapkamer 1 heb je toegang tot het dakterras. Vanaf hier heb je zicht over het Havenplein en lekker de ruimte om in het zonnetje te loungen, samen te genieten van zomeravonden en een gezellig hoekje te maken met stoelen, planten en een parasol. 

Kortom… een perfect startpunt voor jouw leefplezier.

 

Er is van Type 4 maar één appartement beschikbaar! Wees dus snel en kies voor bouwnummer 16. 

Sint Annaland
Type 4
Pakhuus
Type 4___

Schrijf je
nu in!

Meer weten over het Pakhuus
of gelijk inschrijven voor een appartement?

Inschrijven kan hier

Verkoop & Informatie

Neeskens Makelaars
0166 72 89 00
Leunis Makelaars
0166 60 45 22
Baas Makelaars
0164 68 38 42